Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Tävla

På Siggesta Gård finns en fantastisk minigolfbana med 18 hål, där varje hål representerar en miniatyrversion av en byggnad eller ett föremål från Värmdös rika kulturhistoria.

Under jakten på spiken kan du också lära dig en hel del om områdets historia och kultur. Vid varje hål finns en spelanvisning och en kort historia om just den miniatyr du ska spela dig igenom, över, under eller runt.

Minigolf på en spännande bana

Hos oss på minigolfbanan har du möjlighet att välja mellan två olika vägar att ta sig igenom varje hål – en röd och en grön. Röd bana är lite svårare och lämpar sig för vuxna, medan den gröna banan är lite lättare och passar perfekt för barn eller för nybörjare. En väldigt bra lösning för att jämna ut chanserna mellan barn och vuxna.

Spelboden

Vi erbjuder endast våra fyra huvudaktiviteter i Spelboden. Nu behöver alla våra gäster bara använda webbappen och en QR-kod för att köpa sina aktiviteter. Information och QR-kod finns både på svenska och engelska utanför Spelboden. Svenska gäster behöver BankID, medan utländska gäster använder sitt mobilnummer.

  • Äventyrsgolf
  • Fotbollsgolf
  • Discgolf
  • Skogshinderbanan
  • Aktivitetsband för alla fyra ovanstående aktiviteter

Tid & pris