vi söker härliga kollegor

Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har på Siggesta, och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.

siggesta är en unik destination

Siggesta är så mycket mer än bara ett hotell, en konferensanläggning och en restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner. Vi söker kollegor som vill vara en del av Siggesta men också har spetskompetens inom sitt arbetsområde. Under högsäsongen nyttjar man sin spetskompetens, men under vissa delar av året får man vara behjälplig med andra uppgifter. Om vinbären behöver skördas, hjälps vi åt!

hållbarhet i fokus

Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Vi tänker även på hållbarhet när det gäller vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning. Har du känsla för service, tycker om att få folk att känna sig välkomna och är intresserad av hotell- och restaurangbranschen? Hör av dig till oss!

Lediga tjänster