Konferens

För naturnära möten med höga krav

Välkommen till Siggesta Gård, en modern konferensgård i lantlig miljö på Värmdö.  Endast 35 minuter från stan! Hos oss får du högklassiga lokaler, bästa service och hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen på genomtänkt och minnesvärt vis.

Alla våra konferenslokaler är personligt inredda med fårfällar, unik inredning och kaffebryggare. Känn dig som hemma, slappna av och sätt på kaffepannan när du önskar.

Hos oss hittar du många förslag på genomtänkta konferenspaket och ett brett utbud av unika och hållbara konferensaktiviteter. Möten på Siggesta ska stärka både företaget, sammanhållningen och den enskilda individen.

Kom på visning! Har du inte varit hos oss förut eller var det alldeles för längesedan vi sågs? Hör av dig till oss så bokar vi in en visning: boka@siggestagard.se

Konferenserbjudande på Siggesta Gård
konferenserbjudande

Sensommarfest

i orangeriet

Starta hösten tillsammans med en minnesvärd kräftfest, i vårt grönskande Orangeri. Atmosfären är unik och bidrar till en härlig gemenskap där kräftorna serveras på bordet och stämningen är på topp.

Från
995 kr
/person
Konferens med kräftfest
Konferenserbjudande på Siggesta Gård
lantligt & ombonat

Julbord

early bird -30% rabatt

Boka decembers julbord under juni-augusti och du får boka-tidigt-rabatt.

Varmt välkomna till ett traditionellt julbord på Siggesta Gård i december! Upplev klassiskt julmys med traditionella smaker, lokala delikatesser i en ombonad atmosfär. Vår lantligt rustika Restaurang Ladugården bjuder in till en stämningsfull upplevelse med värmande brasa och mjuka fårfällar.

julbord i december

Konferens​lokaler

Konferens lakal Munken Siggesta Gård

Dagkonferens & helpension

Hur ser er planerade konferens ut? Vill ni byta miljö över dagen, komma ifrån det vanliga kontoret och uppleva något nytt och inspirerande? En dagkonferens på Siggesta garanterar nya intryck!

Eller kanske stanna över natten, koppla av och umgås under en trevlig middag i vår mysiga Restaurang Ladugården. Välj om ni vill fortsätta kvällen med fest, DJ och kanske ett besök i vår Hernöbar. Sov sedan gott i sköna sängar i våra unikt inredda rum. Starta dagen efter med en härlig frukostbuffé i Loungen.

Bushcraft konferensaktivitet Siggesta Gård

Aktiva kickoffer

Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. I vår lugna, vackra miljö föds kreativitet och här är det lätt att fokusera. Naturupplevelser är i fokus när det kommer till företagsevent och kickoffer på Siggesta. Vi tar till vara det vi har omkring oss, aktiviteterna ska vara värdefulla för teamet en längre tid efter konferensdagen.

Orangeriet Siggesta Gård

Företagsevent

Vi älskar events och att ge våra kunder upplevelser utöver det vanliga. Vi har också ytorna, erfarenheten och passionen för att skapa det perfekta upplägget oavsett dina önskemål.

Vi tror att det är lugnet och känslan av att befinna sig långt bort från storstadsstressen som lockar våra kunder.

Konferenspaket

Konferensaktiviteter

Svenska Möten lgogtype

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i detpersonliga mötet.Att Siggesta Gård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Vi äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

Food Truck Siggesta Gård