Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Natur

Följ med naturguiden Lina By the Bay för en helgäventyr för vuxna med vandring, lunch vid elden, bastu och en vällagad middag.

Välj mellan en vandringsupplevelse med lunch eller vårt härliga hotellpaket, som inkluderar bastu, middag, ett bekvämt hotellrum och frukost. Inbäddad i våra mysiga boutiquehotellrum kommer du upptäcka en stark kärlek till naturupplevelser.

Ute är det nya inne

Ge dig ut på en vandring i de skogarna runt Siggesta, ledd av vår naturguide, Lina By the Bay. Tillsammans kommer ni att vandra mot en naturstranden där en sopplunch serveras över en öppen eld. För de äventyrliga väntar ett uppfriskande havsdopp, om vädret tillåter.

Naturguiden Lina

Träffa vår naturguide, Lina – passionerad för utelivet. Hon ägnar en stor del av sitt liv i skog, mark och hav. Lina arrangerar naturaktiviteter, leder grupper på vandringar eller vattenäventyr (kajak eller SUP-board) och skapar kulinariska läckerheter över öppen eld eller stormkök. Hennes kärlek till matlagning sträcker sig till att tro att allt kan tillagas och lagas över en eld. Utöver matlagning är Linas passion att duka bord, dekorera och förvandla platser till utomhusparadis uppenbar. Hon ser till att alla, från friluftsentusiaster till stadsmänniskor, känner sig bekväma och engagerade.

Samla dina tjejkompisar, syskon eller närmaste vänner för en naturfylld helgupplevelse på Siggesta Gård.

Boka vandring med hotellpaket

Efter lunch och kaffe promenerar ni tillbaka till gården där varm bastu väntar och avkoppling i ditt mysiga boutique-hotellrum. Kvällen fortsätter ut med en vällagad middag på Restaurang Ladugården. När natten faller på kommer du att dra dig tillbaka till ditt mysiga rum. Vakna upp till en härlig frukostbuffé i Loungen där brasan sprakar hemtrevligt.

Boka vandring + lunch

Efter lunch promenerar ni tillbaka till gården. Säg till om ni vill boka in extra bastu!

Tid & pris