Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Matlagning över öppen eld

Description

Nature
Cooking
Team Building

Upptäck glädjen i utomhusmatlagning i naturen med Outdoor Cooking. Här lagar ni, tillsammans med vår naturguide, välsmakande rätter över öppen eld.

Laga mat tillsammans

Under aktiviteten Outdoor Cooking kommer ni att ha möjlighet att arbeta tillsammans för att laga mat på ett sätt som ni kanske aldrig har gjort tidigare. Ni kommer att använda gjutjärnspannor, grilla och laga mat över öppen eld för att skapa en läcker måltid tillsammans med er naturguide. Borden ska även dekoreras med vad naturen har att erbjuda. Allt sker utomhus, så att ni kan verkligen njuta av naturen och frisk luft medan ni lagar mat.

Teambuildingaktivitet

Här hjälper alla till, vissa hugger dag i matlagningen, andra dukar och dekorerar och någon sköter elden. Det blir en uppsluppen stämning, ett lättsamt avslut på efter en fokuserad konferensdag. Deltagarna jobbar med temabuildning och samarbete i en naturskön miljö.

Sommartid

På sommaren kan ni njuta av en fantastisk utomhusmatlagning vid vår fina Outdoor Cookingplats. Ni kan laga en trerättersmiddag tillsammans med er naturguide och samtidigt njuta av en fantastisk utsikt över naturen och eldstaden. Det är verkligen en upplevelse som kommer att stärka teamet och skapa minnen som ni kommer att bära med er länge.

Vintertid

Under vintermånaderna är det extra mysigt att laga förrätten utomhus, och sedan avsluta middagen framför brasan inomhus. Det ger en extra dimension till upplevelsen och gör att ni verkligen kan njuta av den vackra vintermiljön medan ni lagar mat och umgås. Eller varför inte laga lunchen ihop utomhus, vilket blir en härlig upplevelse!

Booking request

Summary

Carola, Gun and Lena warmly welcome you to Siggesta Gård.

We will ensure that your conference is conducted in the best possible way, with our goal being to make all our guests feel at home!