Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Happy Deal är vårt mest prisvärda hotellpaket för dig som vill boka övernattning och frukost.

Minisemester

En mysig weekend getaway till grymt pris! Boka in en hotellnatt i våra personliga boutique-hotellrum och vakna upp till en härlig frukostbuffé i Loungen. Hotellrummen finns i något av de vackra byhusen på Siggesta Gård. Rummen är fördelade i sex hus som alla har sin personliga karaktär, gemensamt är att de är alla i en lantlig genuin känsla med den fantastiska naturen utanför fönstret.

BOUTIQUEHOTELL

På Siggesta är rummen unikt inredda med noga utvald inredning för en personlig hemma-hos-känsla.

INREDNING

Sov gott i sköna sängar och fluffiga täcken från Mille Notti. Sängkläderna är av bästa kvalitet för att ge en riktigt god natts sömn. Sängarna går att arrangera isär som två 90 cm-sängar eller ihop till 180cm-säng. Många av våra gäster sover så gott i våra sängar att de ber att få köpa med sig kudden hem. Säg till när du checkar ut så får du Siggesta-rabatt på Mille Notti.

LÄGE

Huvudvägen Siggesta Byväg, där våra hus ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utomhusgym, bastu och vandringsleder runt knuten. Har du tur träffar du en vacker hjort eller pigg fasan på morgonkvisten. Siggesta Gård ligger på Värmdö i Stockholms skärgård, så efter en promenad på cirka 20 min. kan du ta ett dopp i havet, paddla SUP eller kanot på sommaren.

Sammanfattning