Midsommarafton med hotellpaket

Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Midsommarafton med hotellpaket och naturupplevelser på Siggesta Gård. Ta med hela familjen för att uppleva livet på landet. Djur, natur och god mat! Bästa förutsättningarna för en lyckad högtid.

Fira midsommar på hotell

Att spendera din midsommar på ett hotell och avnjuta en vällagad midsommarbuffé är en utmärkt idé för den som söker en festlig högtid. På Siggesta Gård kan du uppleva precis detta, då vi bjuder på en härlig midsommarhelg med aktiviteter och en somrig buffé i Restaurang Ladugården.

Naturskön miljö

Siggesta Gård är beläget på en naturskön plats på Värmdö, omgivet av vacker natur och en lugn miljö. Här kan du koppla av och njuta av den vackra omgivningen samtidigt som du upplever en midsommarkväll på ett bekvämt och avslappnat sätt.

Midsommarbuffé

Under midsommarhelgen erbjuder Restaurang Ladugården en gårdsnära midsommarbuffé, inspirerad av traditionella midsommarrecept. Dessutom finns det möjlighet att välja till passande dryck för att komplettera smakupplevelsen.

Aktiviteter

Förutom maten kan ni utmana varandra i olika aktiviteter under helgen, såsom fotbolls-, äventyrs, och discgolf, skogshinderbana, alpackamatning eller kanske padel? Kanske sätta ihop en trekamp på familjen? Ni kan även ta en vandra i den vackra omgivningen, eller bara koppla av och njuta av den lugna atmosfären på gården. En promenad bort ligger vår naturstrand för den som vill ta ett dopp. Här finns också SUP och kanoter att hyra.

Boutiquehotell

Boka in en mysig midsommarvistelse på vårt hotell.  I våra personligt inredda boutique-rum kryper ni ner under fluffiga täcken från Mille Notti och mjuka kuddar. I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder finns att upptäcka och gårdens breda utbud av aktiviteter finns att välja på.

Glamping

Passa på att göra firandet till ett äventyr. Boka våra charmiga glampingtält och vakna upp till fåglarnas kvitter och solens strålar.

Sammanfattning