Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Summertime at Siggesta - hotellpaket med tvårättersmiddag, avkoppling och lantlig lyx. Kom ut och ha en mysig sommarsemester på nära naturen.

Siggesta Gård är den ultimata platsen för en avkopplande hotellsemester på landet. Här kan du och din familj njuta av en sommarsemester med allt du behöver för en minnesvärd vistelse. Boka in en mysig sommarvistelse på vårt hotell. I paketet Summertime at Siggesta ingår en tvårättersmeny för vuxna, välj vilken förrätt och varmrätt som ni önskar. För barn ingår en valfri varmrätt från barnmenyn. Önskar de något annat går det att komplettera på plats.

Boutique-hotellrum

I våra mysiga boutique-rum kryper ni ner mellan täcken från Mille Notti och fluffiga kuddar.

Avkoppling

Från det ögonblick du anländer kommer du att känna en fridfull atmosfär som omger dig. Den vackra lantgården ligger mitt i naturen och omges av grönska, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och ta det lugnt.

Aktiviteter

För de som älskar att röra på sig, finns det massor av aktiviteter att välja mellan. Från härliga promenader i skogen och cykelturer på landsbygden, till lekfulla stunder i skogshinderbanan och sportiga utmaningar på minigolfbanan. För att inte tala om de gulliga djuren som finns på gården – en riktig höjdpunkt för barnen! I skogsbrynet finns ett utegym för den som vill träna ett pass. Vandringsleder i skogarna kring gården finns att upptäcka.

Badstrand

Vill du ta ett dopp? Några kilometer längs en naturskön landsväg och stigar i skogen ligger vår avskilda naturstrand. Här kan ni ta ett dopp i havet och svalka er under varma sommardagar. Vill ni hyra SUP eller paddla kanot så kan ni boka det till er vistelse.

Morgonpromenad, frukost & SUP med naturguiden Lina

Erbjudande för hotellgäster! Börja din dag på det bästa möjliga sättet genom att följa med vår naturguide, Lina, på en härlig promenad eller jogg ner till vår naturstrand. Lägg till i din varukorg när du bokar hotellpaket. Onsdagar - fredagar 24 juli - 9 augusti.

Mat & fika

När magen kurrar, behöver du inte leta länge för att hitta god mat och fika. Restaurangen på Siggesta Gård erbjuder en varierad meny med lokala specialiteter och råvaror från gården själv. Och för de som vill ha en extra speciell upplevelse, finns det möjlighet att boka en lyxig svit för upp till fyra personer. Eller varför inte prova på glampingtälten för en ännu mer naturnära upplevelse?

På landet - nära stan

Sammanfattningsvis, oavsett vad du letar efter på din hotellsemester på landet, så kommer du att hitta allt du behöver på Siggesta Gård. Välkommen till en underbar vistelse på den svenska landsbygden!

Sammanfattning