Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Dubbelt så mycket plats

Beskrivning

För familjer med lite äldre barn kan våra ”Connecting Rooms” vara ett bra alternativ till familjerum.

Familjen bokar då två dubbelrum, för samma pris som för ett familjerum. Rummen har gemensam hall eller en dörr mellan sig. Hela familjen får då mer plats och dessutom två badrum. Dessa rum kan bokas för två vuxna och upp till tre barn (varav ett barn i extrasäng). Begränsat antal rum.

Personligt

Rummen är fördelade i sex hus som alla har sin personliga karaktär, gemensamt är att de är alla i en lantlig genuin känsla med den fantastiska naturen utanför fönstret.

Boutiquehotell

På Siggesta är rummen unikt inredda med noga utvald inredning för en personlig hemma-hoskänsla.

Inredning

Sov gott i sköna sängar och fluffiga täcken från Mille Notti. Sängkläderna är av bästa kvalitet för att ge en riktigt god natts sömn. Sängarna går att arrangera isär som två 90cm-sängar eller ihop till 180cm-säng. Många av våra gäster sover så gott i våra sängar att de ber att få köpa med sig kudden hem. Säg till när du checkar ut så får du Siggesta-rabatt på Mille Notti.

Läge

Huvudvägen Siggesta Byväg, där våra hus ligger, sträcker sig från alpackahagen bort till fotbollsgolfen och här finns även ett utomhusgym, bastu och vandringsleder runt knuten. Har du tur träffar du en vacker hjort eller pigg fasan på morgonkvisten. Siggesta Gård ligger på Värmdö i Stockholms skärgård, så efter en promenad på cirka 20 min. kan du ta ett dopp i havet, paddla SUP eller kanot på sommaren.

Rumsinfo

Faciliteter

* Separat för tält
I alla rum: