kock - kallskänka
Kockar och kallskänkor som är engagerade i hållbarhet, odling och egenodlade råvaror! Hör av er till oss med en gång :).
Vi jobbar med hållbarhet
Siggesta Gårds målsättning är att under högsäsong bli självförsörjande på grönsaker och örter. I vår köksträdgård odlar och skördar vi råvaror som sedan serveras till våra gäster. I vårt kök arbetar vi med fokus på hållbarhet, närodlat och samarbetar med många lokala producenter.
Stor variation
Som kock/kallskänka på Siggesta Gård arbetar du i Restaurang Ladugården där vi lagar, bakar, förbereder och servar mat till hela gården. Du har till uppgift att, tillsammans med dina medarbetare, servera välkomponerad och välsmakande mat samt skapa en attraktiv och välbesökt restaurangverksamhet.
LÄS MER OM TJÄNSTEN
Nu söker vi kock eller kallskänka inför årets säsong maj – augusti. På yobber.se finns all information om tjänsten.