Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Hav

Kajakpaddling i Stockholms skärgård är inte bara en fysisk aktivitet med naturupplevelser. Det ger också avkoppling och ger möjlighet till reflektion.

Kajakpaddling som konferensaktivitet

Att paddla kajak i Stockholms skärgård med konferensgruppen är en unik och minnesvärd upplevelse som kombinerar teambuilding med naturupplevelser. Skärgården, med sina tusentals öar, erbjuder ett perfekt landskap för att utforska tillsammans och skapa starka band inom gruppen.

Förberedelser och start

Starta äventyret med en kort introduktion av guiden och genomgång av säkerhetsrutiner, är det dags att sjösätta kajakerna och ge sig ut på vattnet. Rutten äggs upp rutten efter väder, vind och gruppens förmåga. Våra instruktörer är mycket erfarna och kunniga så att säkerheten ligger hela tiden på en

mycket hög nivå samtidigt som ni får många bra tekniktips.

Upplevelsen på vattnet

Paddlingen erbjuder en fantastisk möjlighet att uppleva skärgårdens skönhet på nära håll. Att glida fram i en kajak ger en känsla av frihet och avkoppling, samtidigt som det är en aktivitet som kräver samarbete och kommunikation inom gruppen.

Paus på en ö

Ett vanligt stopp under en sådan tur är någon av de närbelägna öarna, där gruppen kan gå i land för en paus. Här kan ni njuta av fika som vi har packat i ryggsäck.

Natur och djurliv

Under paddlingen har ni också möjlighet att observera skärgårdens rika djurliv. Få saker slår upplevelsen av att se en säl som nyfiket tittar upp ur vattnet eller att få syn på en majestätisk havsörn som seglar över himlen. Dessa ögonblick av delad förundran stärker samhörigheten inom gruppen och skapar gemensamma minnen.

Säkerhet och komfort

För att få ut det mesta av kajakpaddlingen med konferensgruppen, är det viktigt att alla känner sig trygga och bekväma i kajakerna. Om det finns nybörjare i gruppen kan en guide följa med för att ge stöd och instruktioner. Säkerheten är alltid högsta prioritet, så se till att alla bär flytvästar och att ni har koll på väderförhållandena. Flytväst är en självklarhet.

Återhämtning och reflektion

Att paddla kajak i Stockholms skärgård är inte bara en fysisk aktivitet utan även en mental paus från vardagen. Det ger en möjlighet att reflektera och ladda om, vilket kan leda till ökad kreativitet och produktivitet när ni återvänder till konferensrummet.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!