Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Padel - konferens med extra studs

Beskrivning

Träna

Sätt extra krydda på din konferens med en omgång padel! Upplev en rolig och aktiv paus som stärker teamet och sätter teamkänslan i fokus

Alla kan prova padel

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, padel är en sport som alla kan njuta av. Dela upp i er i lag, byt motståndare och kora en vinnare. Padel är lätt att komma in i så alla kan vara med. Eller så kanske några kallar sig ”padel-proffs” och kör en seriös match mot varandra. Vi erbjuder faciliteter och utrustning så att du och ditt team kan ta en paus från möten och workshops och istället delta i en spännande padelmatch. Lägg till lite tävling och motion i konferensen för att öka energin och sammanhållningen bland deltagarna. Padel är ett utmärkt sätt att stärka banden och samtidigt ha kul. Låt oss ordna en padelupplevelse som passar perfekt in i er konferensagenda.

Dubbelbanor vid alpackahagen

Med alpackorna som publik har ni alltid en hejjarklack på plats. Vi har två dubbelbanor utomhus, precis vid alpackahagen.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!