Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Hav

Seglings- och teambuildingaktivitet i Stockholms skärgård. Upplev oslagbar frihetskänsla, spännande äventyr och härliga naturupplevelser.

Unik konferensupplevelse med segling på Siggesta Gård

Ge er konferens en ny dimension med en oförglömlig seglingsupplevelse på två topputrustade Grand Soleil 50-fots segelbåtar. Upplev Stockholms skärgård medan ni tävlar, samarbetar och njuter av den vackra naturen.

Spännande seglingsäventyr

Deltagarna delas upp i två lag, beroende på antal. Varje lag får en båt med en erfaren skeppare. Ingen tidigare seglingserfarenhet behövs, skepparna lär ut allt ni behöver veta. Under dagen får ni möjlighet att styra, navigera och sköta seglen, allt medan ni tävlar mot varandra på en vacker bana i skärgården.

Naturnära teambuilding

Starta dagen med nybryggt kaffe ombord och en genomgång av dagens program. Upplev glädjen och spänningen i att kappsegla dessa imponerande segelbåtar. Efter en halvtimmes träning är det dags för tävling, där varje slag och varje beslut påverkar utgången.

Oförglömliga minnen

Efter två tävlingsheat, med en paus för eftermiddagskaffe och tilltugg, återvänder båtarna till hamnen. Dagen avslutas med att vinnarlaget hyllas, följt av trevligheter på Siggesta Gård. Denna teambuildingaktivitet ger både skratt och samarbete, samt en starkare sammanhållning inom gruppen.

All inclusive

Priset inkluderar hyra av segelbåtar, erfaren skeppare, kaffe, te, snacks, frukt, drycker, sjökläder, handdukar och städning. Vi tar hand om allt, så att ni kan fokusera på att njuta och skapa minnesvärda upplevelser.

Sailing Events

Vår samarbetspartner Sailing Events har arrangerat mer än 800seglingsevenemang i Stockholms skärgård sedan starten för snart 20 år sedan. Den erfarenheten och kunskapen hoppas vi kunna förmedla till er med trygghet och garanti för ett fantastiskt evenemang.

Välkommen ombord!

Oavsett era seglingskunskaper kommer alla deltagare att känna sig delaktiga och engagerade. Våra seglingsevent har gett oss erfarenhet och kunskap att garantera en fantastisk dag. Boka nu och ge ert team en inspirerande och miljövänlig konferensupplevelse med segling i Stockholms skärgård.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!