Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Natur

Upptäck det vita vinterlandskapet som omger Siggesta Gård med en guidad snöskovandring.

Konferensaktivitet med naturupplevelser

Vandra med snöskor i det vackra vinterlandskapet som omger Siggesta Gård. En annorlunda och fantastisk naturupplevelse väntar er. Under hela snöskovandringen kommer en guide att vara med. Guiden har med fika och vi gör ett fikastopp uppe på utkiksberget eller nere på naturstranden.

När mörkret har lagt sig

Aktiviteten går även att genomföra på seneftermiddag eller kväll när mörkret lagt sig, då utrustas varje deltagare med varsin pannlampa. Danna upplevelse är mycket speciell – att smyga omkring i den vackra naturskogen på snöskor i skenet av pannlampan. Vi stannar till då och då för att lyssna av skogens invånare. Här finns hjort, älg, rådjur, räv, rovfåglar m. m.

Kläder efter väder

Det ingår lån av snöskor och stavar. Tänk på att deltagarna har bra stabila skor typ kängor eller vinterskor. Kläder som lämpar sig för utomhus aktivitet. Ex. Gore-tex byxa och Gore-tex jacka, underställ, fleecetröja, handskar och mössa.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!