Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Ljudbad av läkande toner

Beskrivning

Yoga

Avslappnande Soundhealing-meditation för företagsgrupper - Alkemiska kristallskålar & naturliga instrument med Victoria Levén från Bohoretreat.

En aktivitet som minskar stress

Soundhealing, eller ljudbad, är en enkel och effektiv metod för avslappning och stressreduktion. Du ligger ner och lyssnar på ljuden från olika instrument som klangskålar och gongar. Vibrationerna från dessa ljud kommer in i kroppen och skapar en känsla av lugn. Du behöver du inte göra något särskilt. Bara ligga bekvämt och ta emot ljuden. Målet är att hjälpa dig slappna av och minska spänningar. Många upplever att ljudbad ger en känsla av inre frid och klarhet. Det kan vara ett sätt att bryta från vardagens stress och ta en stund för dig själv.

Yogaaktivitet som passar alla

För denna aktivitet behövs inget ombyte, Victoria tar emot er och berättar om soundhealingens verkan. Ni slår er ner på yogamattor och låter er svepas med av ljudens vågor. Efteråt har förhoppningsvis spänningarna släppt, axlarna sänkts något och ett lugn har infunnit sig i gruppen.

Om Victoria Levén

Victoria är utbildad Kristallhealing terapeut, Sound healing terapeut och grundare till företaget BOHORETRERAT. Hon erbjuder 1:1 healingbehandlingar och Sound healing meditationer i grupp för privatperson och företag. Victoria arrangerar Retreats samt medverkar i flera Wellnessevents runt om i Stockholm.

Hennes vision är att hjälpa människor att komma nära. Att omfamna stillhetens klara språk och så minnas att det du söker redan finns inom dig. I hennes sessioner är naturen och alla hennes element närvarande när hon bjuder in dig till en avslappnad och mjuk energi där du vilsamt tillåts att ta kontakt med ditt inre precis där du befinner dig. Victoria samverkar med naturens skafferi och använder uråldriga metoder i kombination med det mest naturliga och kraftfulla instrument som finns att tillgå - den inre unika rösten. Victoria arbetar ur ett helhetsperspektiv och menar att alla aspekter av dig ska samspela på ett unikt komponerat vis för att du ska uppnå balans. Där varje andetag av ro rymmer möjligheten av en helt ny start.

©BOHORETREAT Spirituella hem

Foto: Lisen Gellerstedt @killerwhalephoto

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!