Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Unik ledarskapsaktivitet

Beskrivning

Natur
Djur
Ledarskap

Om du kan leda en häst, kan du leda dig själv och andra. Utforska "Tala med hästar" en unik ledarskapsaktivitet som kommer att utveckla dina ledarskapsfärdigheter.

Kommunikation

Hästen är ett djur som har utvecklat en oöverträffad känslighet och lyhördhet, vilket gör det till en perfekt partner för att utveckla dina ledarskapsfärdigheter. Genom att interagera med hästen kommer du att få en direkt feedback på ditt ledarskap och din kommunikation, då hästen kräver att du är en tydlig och trygg ledare med tillit och tålamod.

Vi inleder med en inomhusworkshop som fokuserar på kommunikation och ledarskap och leds av vår erfarna coach Cattis Olsén. Hon har förberett sig genom att identifiera vilka områden din grupp behöver utvecklas inom för att bli ännu bättre på att leda och kommunicera effektivt.

Efter detta tar vi med er ut för att träffa våra hästar och genomföra flera ledövningar från marken. Under övningarna får ni direkt feedback och coaching om vad som händer mellan er och hästarna.

Vi avslutar med en lärande reflektion där ni får dela era erfarenheter och insikter. Många av våra deltagare har blivit medvetna om vikten av att ta ansvar för att hantera och reglera sina känslor, att bli bättre lyssnare och att vara mer tydliga i sin kommunikation. Vi garanterar också att ni kommer att ha roligt och stärka er som ett team.

Stärk er gemensamma ledarskapsförmåga

Få mer mental stabilitet och stärk er gemensamma ledarskapsförmåga genom en unik aktivitet med hästar. Varje individ har en inneboende potential för att göra önskade förändringar och ledarskapsträning med hästar kan hjälpa dig att verkligen förstå dina styrkor och svagheter.

Effektivare ledare

Under denna specialutformade workshop kommer du att få träning och teori i grupp, vilket ger dig och dina medarbetare en möjlighet att utveckla era ledarskapsfärdigheter och kommunikationsförmågor. Ni kommer att lära er mer om hur ni kan applicera dessa färdigheter i er dagliga verksamhet, så att ni kan bli effektivare ledare och bättre teamspelare.

Cattis Olsén coach Tala med hästar

Cattis Olsén

Workshopen ”Tala med hästar”, ledd av den certifierade Integrative coachen Cattis Olsén, ger dig möjlighet att utforska och utveckla dina ledarskapsfärdigheter. Tillsammans med hästen kommer du att behöva vara helt närvarande för att få omedelbar feedback på dina handlingar – det är du som håller i grimskaftet och som är ansvarig för att kommunicera på ett klart och tydligt sätt.

"Mitt fokus är på kommunikation, utveckling och självledarskap för företag och organisationer. Jag föreläser för arbetsgrupper, fungerar som processledare i utvecklingsprojekt och coachar och handleder både individer och grupper.

Jag är utbildad som Certifierad Integrative Coach och är även certifierad inom NLP. Dessutom var jag den första i Sverige som blev Certified Next Generation Entrepreneur och Venture Consultant. Det är en metod som hjälper nästa generations entreprenörer att lyckas genom processinriktat samarbete som skapar mervärde och ett medvetet ledarskap. Jag leder också en kvalificerad utbildning för chefer om organisatorisk och social arbetsmiljö.

Under mina mer än 20 års erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor har jag framför allt fokuserat på ledarskaps- och medarbetarutbildning, jämställdhet och mångfald, handledning och hälsofrämjande utveckling. Jag och mitt företag leder för närvarande stora utbildningar inom ledarskap, kommunikation och affärsutveckling på ett flertal platser runt om i Sverige.

Jag kan hjälpa dig, ditt företag och din organisation att omvandla värderingar till aktivitet, visioner till verklighet, hinder till innovationer och risker till belöningar. Det handlar om att leda dig själv och andra och skapa en miljö där andra människor, eller du själv, kan ta utmanande möjligheter och uppnå anmärkningsvärda framgångar."

/Cattis Olsén

Se video med Cattis Olsén (YouTube)

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!