Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Munken eller Munkkällaren som den också kallas, är Siggesta Gårds äldsta byggnad med ett källarvalv från 1300-talet.

Lokal med historia

Källarvalvet kan se genom Munkens golv. Byggnaden består av två lokaler, Stora och Lilla Munken, med ett gemensamt utrymme för kaffe, fika och pauser. Rummen har bevarats i en gedigen karaktär med rustika detaljer. Förutom att lokalen är optimal för unika möten så rekommenderar vi också att man lägger till en aktivitet som vinprovning med mingel i dessa fina lokaler. Uppförd i gråsten och stortegel är detta gårdens äldsta byggnad, kanske till och med Värmdö kommuns äldsta byggnad. Under byggnaden finns tre tunnvalv. Medeltida experter menar att delar av källaren kan vara från 1300-talet. Sägnerna säger att det gick en hemlig gång därifrån ned till Norrnäs så munkarna kunde smita över till nunnorna som bodde där… Vi låter det vara osagt om det fanns vare sig munkar, gång eller nunnor.

Kreativa möten i unik konferenslokal

Låt gruppen öka sin kreativitet genom att inspireras av våra unika konferenslokaler. Här blir ingen uttråkad av varken utsikt eller inredning. Här fylls deltagarna med energi, driv och motivation. Och det är vad många söker när de planerar sina konferenser. Att åka till en konferensanläggning ska vara hållbart både för företaget, sammanhållningen och den enskilda individen.

Möblering

Ordinarie möblering i Stora Munken är öar.

Teknik

I lokalen finns:

  • TV- skärm 75” att koppla upp dator till
  • 1 st blädderblock
  • Whiteboard
Bokningsförfrågan

YTa & sittningar

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!