Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Exklusivitet och avskildhet

Beskrivning

Hyr hela gården på Siggesta Gård: Exklusivitet och avskildhet för ditt evenemang - boutique-hotellrum, Loge, Orangeri, Ladugården.

Planerar du en konferens eller evenemang där du vill ha en exklusiv och avskild plats för din grupp? Då är Siggesta Gård det perfekta valet. Hyr hela vår hotell- och konferensanläggning och njut av att ha hela platsen för er själva. Med 58 boutique-hotellrum och 140 bäddar, möteslokaler, grupprum och en mysig Loge för middagar och fester, erbjuder Siggesta Gård den perfekta miljön för din tillställning.

Naturnära aktiviteter

  • Gårdens egna aktiviteter, utmana varandra i 4-kamp: Äventyrsminigolf, fotbollsgolf, discgolf, skogshinderbana
  • Naturstrand, ut på promenad med kaffe och fika
  • Mountainbikebana
  • Två padelbanor, dubbel
  • Utegym
  • Outdoor Cooking, laga er mat över öppen eld

Restaurang Ladugården

I vår mysiga och rymliga Restaurang Ladugården, serverar vi vällagade luncher och goda middagar. Vår matlagning fokuserar på hållbarhet, och vi använder grönsaker från vår köksträdgård och samarbetar med lokala producenter för närodlade råvaror.

Logen

Logen är en rustik och lantlig lokal med egen karaktär och atmosfär. Den rymmer upp till 700 personer med en läktare som tar 535 och plats för 300 matgäster. Lokalen har en egen bar, intilliggande loft och entréhus som kan användas för mingel. Här finns även en stor scen med teknisk utrustning och backstageområden. Logens flexibilitet gör den perfekt för heldagsaktiviteter, evenemang och kvällsarrangemang för stora företag.

Orangeriet

Vårt vackra Orangeri med medelhavskänsla är det ideala stället för en sommarfest. Här blir ute och inne ett, och det finns plats för 25-60 personer för grillmiddag eller mingel.

Loungen

Loungen är inredd med rustika träbord, lädersoffor, fårskinn och en mysig brasa. Den passar perfekt för dem som vill ha en fest med enkel och lyxig känsla. Hernöbaren i loungen är specialiserad på gin från Hernö destilleri.

Hotellet

Vårt hotell kallas ett boutiquehotell med själ. Alla våra 58 rum är personligt inredda med noggrant utvalda detaljer för att skapa en känsla av att komma hem till någon. Rummen har olika stilar, former och färger, men gemensamt är att inget rum har en TV, för att uppmuntra avkoppling och en fridfull utsikt över skog, fält och ängar.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!