Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Unikt, ostört & exklusivt

Beskrivning

Boka hela Herrgården och anordna en avskild konferens i inbjudande 1700-tals miljö. Bo och konferera i egen Herrgård.

Unikt & exklusivt

Varmt välkomna till Herrgården, er egna privata tillflyktsort på Siggesta Gård, där ni kan bo och konferera avskilt och exklusivt. Glöm stadens trängsel och stress – här väntar lugnet och möjligheten att fokusera på det som verkligen ger resultat.

Njut av måltider, helt för er själva

Efter en smidig incheckning bjuder vi er på en välkomnande ankomstfika i Herrgårdssalen. Koppla av och njut av läckra godsaker medan ni tar in den underbara atmosfären i ert tillfälliga hem.

Lunch

När magarna börjar kurra är det dags för en riktigt god lunch i Herrgården. Vår kock står redo att imponera med lokala råvaror och smakrika rätter som passar både stora och små sällskap.

Kaffepauser

Mellan era möten och konferensaktiviteter är det viktigt att ta sig tid för en paus. Varför inte njuta av en härlig eftermiddagsfika i Herrgården eller ute i solen, där ni kan ladda om batterierna och låta kreativiteten flöda?

Middag

Kvällen blir ett riktigt smakäventyr när ni samlas för en utsökt trerätters middag i herrgårdens avskilda atmosfär. På morgonen väcker solens strålar er till liv och ni kan avnjuta en avskild frukost i Herrgården innan dagen tar fart.

Frukost

På morgonen väcker solens strålar er till liv och ni kan avnjuta en avskild frukost i Herrgården innan dagen tar fart.

Gott om plats

Med tre konferenslokaler och två grupprum finns gott om plats för produktiva möten och diskussioner. Det finns också öppna ytor med lounge och Herrgårdssalen för lite avslappnade samtal mellan konferenspassen. När det är dags att dra sig tillbaka väntar era bekväma boutique-hotellrum i herrgårdens flyglar, där ni kan slappna av och ladda om inför nästa dag.

Extra avkoppling med badtunna

För de som vill kan vi även erbjuda tillägg som en avkopplande stund i badtunnan eller en lyxig svit för extra komfort och njutning.

Skräddarsytt efter era önskemål

Vi på Siggesta Gård står redo att hjälpa er skapa den perfekta konferensen. Kontakta oss för en skräddarsydd offert och låt oss tillsammans göra er vistelse hos oss till något alldeles extra. Välkomna till er egen herrgård på Siggesta Gård – här är ni hemma.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!