Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Fest med medelhavskänsla

Beskrivning

Välkommen på fest i Orangeriet! Samla företaget för en oförglömlig kväll under olivträd och vinrankor. Kocken lagar grillbuffé som serveras till middag.

Sommarfest

Under vår och sommar passar det bra med ett uppsluppet mingel och en härlig grillbuffé som våra kockar tillagar. Själva Orangeriet är en fantastisk plats med medelhavskänsla, omgiven av grönska från träd, växter och stora glasfönster som släpper in massor av naturligt ljus. Det är en perfekt plats att samla företaget för en somrig fest innan semestern drar igång, eller för att starta hösten med stil.

Sensommarfest

Vår kock tänder grillarna utanför Orangeriet och lagar vällagad mat med en hel del råvaror från vår egna köksträdgård, vilket ger en extra smakupplevelse för våra gäster. Eller varför inte en festlig kräftskiva med visor, hattar och dillkokta kräftor.

Höstfest

Vi dukar upp en skördemiddag med nyupptagna grönsaker från gårdens köksträdgård eller serverar någon god mustig gryta.

Unik festlokal

Vi är stolta över att kunna erbjuda en personlig och unik upplevelse för varje gäst som besöker oss på Orangeriet. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som de sent kommer att glömma. Kom och upplev det själv, vi ser fram emot att välkomna er till vår fantastiska Orangeri!

Boule

Finns det något härligare på festen än klingande klot, något gott att dricka och en uppsluppen match i boule? Vid Orangeriet finns en boulebana som ingår vid bokning.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!