Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Unikt, rustikt och lantligt

Beskrivning

Julfest i Logen på Siggesta Gård, bjud med företaget på ett stämningsfullt firande i lantlig miljö. Logen är vår största lokal med plats för upp till 250 personer.

Lantlig atmosfär

Upplev en unik och rustik julfest i Logen på Siggesta Gård. Vår Loge erbjuder en mysig och lantlig atmosfär för en minnesvärd julfest. Låt oss börja med en dagkonferens och förläng sedan kvällen med en DJ och andra spännande möjligheter. Vi kan också ordna boende i våra mysiga hotellrum för upp till 140 personer, och om några gäster behöver transport hem, kan vi ordna en gemensam bussresa. Välkommen att besöka oss och utforska vårt erbjudande!

Logen - en festlokal utöver det vanliga

Ett julfestevent i Logen på Siggesta Gård är något utöver det vanliga. Vår loge är imponerande med sina 325 kvm och en takhöjd på 14 meter, vilket ger en unik atmosfär till evenemanget.

Julbord med företaget

Vårt julbord är fyllt med läckra rätter och tillbehör, inklusive kalla förrätter som sill, lax och kallskuret. Vi använder råvaror från gården och samarbetar med lokala producenter för de varma rätterna. Dessertbordet är en riktig smaksensation med godsaker, efterrätter och hemlagade sötsaker. Vi erbjuder även ett urval av vegetariska rätter för att främja hållbar matlagning.

Dryckespaket

Vi har paketerat härliga dryckesförslag för våra julbord.

Lilla juldryckespaketet

  • Två flaskor Värmdö Lager/Julöl, 33 cl eller 2 glas rekommenderat vin
  • 208 kr /person exkl. moms

Stora juldryckespaketet

  • Två flaskor Värmdö Lager/Julöl, 33 cl eller 2 glas rekommenderat vin
  • 5 cl snaps
  • 308 kr /person exkl. moms

Övernattning & Frukost

För övernattning, boka alla eller några av våra 58 unikt inredda hotellrum på Siggesta hotell. Våra rum har ingen TV och är utformade för avkoppling med en fridfull utsikt över skog, fält och ängar.

Pris från

  • 1 650 kr /person i enkelrum (ord. pris 1 750 kr)
  • 1 250 kr /person i dubbelrum (ord. pris 1 350 kr)

Välkommen att uppleva en minnesvärd julfest och bekväm övernattning hos oss på Siggesta Gård!

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!