Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
I vår unika Loge är det högt i tak och gott om plats

Beskrivning

Logen vår största lokal - perfekt för kickoff, events & fest. Här upplever ni en unik miljö där rustik ladugårdskänsla ger en avslappnad och inspirerande atmosfär.

Företagsfest

Att ha en företagsfest är ett fantastiskt sätt att stärka teamkänslan och främja gemenskapen på arbetsplatsen. Det ger också anledning att fira och ha kul tillsammans. Här kan ni arrangera allt från stora events och fester till inspirerande kickoffer och föreläsningar. Vi har all grundteknik på plats för att ni ska kunna hålla framgångsrika och minnesvärda evenemang.

Kickoffpaket

En kickoff fungerar som en kraftfull startpunkt för att inleda nya projekt, utveckla strategier, och stärka teamets samarbete. En kickoff en värdefull investering för företag eftersom den främjar samarbete, ökar motivationen och engagemanget, främjar innovation och förbättrar kommunikationen. Vårt kickoffpaket är genomtänkt och kan skräddarsys efter just era önskemål.

Starta med dagkonferens

Logen rymmer upp till 535 personer och med plats för upp till 300 gäster för en sittande middag. Varför inte starta med en dagkonferens och förlänga kvällen med en DJ för att skapa en oförglömlig upplevelse? Vi på Siggesta hjälper er med allt från mat och dryck till underhållning och aktiviteter för att skapa den perfekta festen för ert företag. Vi har även 58 mysiga hotellrum med boutiquekänsla där upp till 140 personer kan övernatta. För de som behöver åka hem på kvällen ordnar vi en gemensam buss till.

Dryckespaket

Dryckernaär utvalda och anpassade efter er meny och säsong.

  • Två flaskor öl 33 cl eller 2 glas rekommenderat vin
  • 1 st dryckesbiljett öl/vin/cider
  • 357 kr/person

exkl. moms, min. 70 personer.

Hotellrum till övernattande gäster

Vårt hotell är mer än bara en plats att övernatta på – det är ett Boutique Hotell med själ. Från rummen kan ni njuta av en fridfull utsikt över skog, fält och ängar, som ger en rofylld känsla och en naturnära upplevelse. Vårt hotell har totalt 58 rum och 140 bäddar.

Logi & frukost

  • 1 750 kr/person i enkelrum
  • 1 350 kr/person i dubbelrum

exkl. moms, min. 70 personer.

Minnesvärd upplevelse

Vi ser fram emot att välkomna er till Logen för en minnesvärd upplevelse, både gällande en härlig middag och aktiviteter som stärker teamkänslan och främjar gemenskapen på arbetsplatsen.

Workshop & minimässa

Logen är även en passande lokal för företag att arrangera workshops samt minimässor för sina deltagare. Den flexibla utformningen av Logen, de stora ytorna och det intilliggande Entréhuset möjliggör olika arrangemang och layouter för att passa företagets specifika behov. I anslutning till logen har vi även lokalen Loftet med gott om plats med en yta på 150 m2.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!