Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Ny start - ny energi

Beskrivning

Konferenserbjudande: Kickstarta hösten med en naturnära konferens som ger energi. Under vecka 32 + 33 ger vi möjlighet till konferenserbjudande med helpensionspris från 1 580 kr /person.

Konferenserbjudande: Konferens med miljöombyte

Här på Siggesta förstärker vi vikten av naturupplevelser, frisk luft och det inspirerande miljöombytet. Att komma bort från den vanliga arbetsplatsen och möta sina kollegor i en lantlig och naturnära miljö ger långsiktig energi till deltagarna.

Naturnära möten

Hur låter det med en promenad förbi kacklande höns på vägen till morgonkaffet eller hälsa på gårdens alpackor på vägen till eftermiddagsfikat? När ni är hos oss så är skogen och havet runt knuten vilket underlättar för att på ett enkelt sätt komma ut i den välgörande naturen. Vi packar ryggsäckar med fika så att ni kan ta en tur längs vandringsleder, ner till havet och upp på utkiksplatsen. Ett uppskattat inslag mellan konferenspassen.

Skörda i Köksträdgården - startavgift ingår

I augusti är vår köksträdgård fylld med grönsaker och kryddor som är redo att skördas. När konferensgrupper skördar som aktivitet, hjälps vi åt att ta upp grönsaker som morötter, mangold och jordärtskockor. Är det tomatsäsong? Då plockar vi tomater. Ni får även med er ett recept från oss så att ni kan laga något gott när ni är tillbaka på hemmaplan. Vi packar eftermiddagsfikat och dukar upp utomhus i Köksträdgården. Fika bland blommor och blad!

Bokar ni detta erbjudande ingår startavgiften för "Skörda i Köksträdgården " Värde 2 500 kr.

  • 5 - 8 personer, 450 kr /personer
  • 10 - 30 personer, 350 kr /person
  • Över 30 personer på offert

Helpension på Siggesta Gård

Upplev den perfekta kombinationen av produktivitet och avkoppling med helpension på Siggesta Gård! Från inspirerande möten i unika och personliga konferenslokaler till vällagade måltider med lokala råvaror och avkopplande eller äventyrliga aktiviteter i natursköna omgivningar – här får du allt. Välkommen till en härlig konferensupplevelse som ni bär med er hem igen till kontoret.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!