Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Helgens bästa måltid

Beskrivning

Siggestas omtyckta brunch serveras på lördagar och söndagar. Här finns goda saker för både stora och små.

Brunch på Värmdö

För alla som bor på Värmdö och för alla som vill ta en tur ut på landet, men inte så långt från Stockholm. En helgutflykt där det finns tid för att koppla av och att umgås med vänner och familj. Vi inleder 2024 på bästa sätt - med premiär för vår omtyckta brunch. Ny meny med mer fisk, mer från egen jakt och fler desserter. Omelett med goda tillbehör. Varmt välkomna!

Brunchbuffé

Brunchen serveras med det varma direkt från köket och det kalla på en härlig buffé. Allt lagat från grunden med klassiska rätter blandat med nytänk. Odlat på gården, egen jakt och ett hållbart synsättger extra krydda till upplevelsen. Vad som gör brunch så lockande är den breda variationen av mat som erbjuds. Från klassiska favoriter som omelett och pannkakor till mer lunchinspirerade rätter som sallader, långbakad fläsksida och lax, finns det något för alla smaker och preferenser. Vi har ett urval av svenska charkprodukter och dessutom kan du välja dagens soppa. Klassikerna är kvar, som caesarsallad, ostar från Rindö ostmakeri och våra hemgjorda polkabräck. Självklart kan brunchen inledas med ett glas bubbel eller lokal must från Värmdö Musteri.

Weekend med brunch

Stanna över natten och ät gott! Under dagen kan ni utmana varandra i  våra utomhusaktiviteter och sov sedan lugnt och skönt i våra mysiga boutique-hotellrum. Boka vårt hotellpaket med brunch. Utöver den goda maten och dryckerna är atmosfären på brunch ofta avslappnad och inbjudande. Det är en tid att ta det lugnt, umgås med vänner och familj.

Mors dag

Bjud med alla mammor som behöver extra uppskattning denna dag, 26 maj. För allt som kan firas - bör firas. Livet blir så mycket roligare då!

Sammanfattning