Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Träna

Planerar du en golfresa med hotellpaket? Vi på Siggesta tipsar om golfbanan Norråva, cirka 5 km från gården.

Golf & hotell

Kombinera golfresan på Värmdö med lantlig lyx på Siggesta Gård, boende i våra boutique-hotellrum. Omgiven av Sveriges vackra natur och med enastående service väntar en resa fylld av avkoppling och golfäventyr.

Golf på Norråva Golfklubb

Norråva Golfklupp ligger på Värmdö i en vacker, lantlig och avkopplande skärgårdsidyll. Klubbens 18-hålsbanan är något kuperad med en spännande blandning av park- och skogskaraktäroch har en genomsnittlig rondtid på 3.50. Drivingrangen har 19 utslagsplatser från matta varav två är under tak. Bunker- och putträning finns i närheten av rangen. Här hittar du också golfstudion. Chip- och pitch träning finns ovanför första tee.

Läs mer på Norråva Golfklubbs hemsida och boka din starttid.

Boende på Siggesta Gårds hotell

Efter en dag på golfbanan är det dags att koppla av och njuta av bekvämligheten när du ceckar in på Sigegstas boutique-hotellrum. Med vår lantliga lyx kan du vila ut efter lyckad (eller kanske utmanande) golfrunda. I Restaurang Ladugården kan du njuta av vällagade middagar där lokalt, närodlat och hållbart står på menyn. Kanske en utsökt varmrätt där hjort, jagad på egna marker, är det som lockar? 

Boka hotellrum på vår hemsida.

Tid & pris