Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Hav

Vi erbjuder våra hotellgäster att upptäcka Stockholms skärgård med ett härligt seglingsäventyr. Tillsammans med Sailing Events erbjuder Siggesta Gård 4h seglats med plats för upp till 12 personer. Lunch ingår i turen.

Upplev Stockholms skärgård

Att åka på seglingstur i Stockholms skärgård är en upplevelse som ger både ro och äventyr. Skärgården består av över 30 000 öar, kobbar och skär, vilket gör den till en av världens mest unika och vackra seglingsdestinationer. Varje ö har sin egen charm och historia och er guide kan tipsa om den bästa turen.

Naturupplevelse

Segling i Stockholms skärgård innebär också en nära kontakt med naturen. Få saker slår känslan av att vakna upp i en stilla vik, omgiven av tystnaden och skönheten i den svenska naturen. Här finns också gott om möjligheter att se djurliv, som sälar, havsörnar och en mängd olika fiskar.

Lunch

På båten serveras en vällagad skärgårdsgryta till lunch. Med tillbehör som Aioli, parmesan och krutonger är måltiden uppskattad av många.

Segelbåten Grand Soleil 50

Sailing Events har med sina egna Grand Soleil 50 båtar satt standarden för charterbåtar långt högre än genomsnittet. Dessa välseglande italienska skönheter tar er med ut i Stockholms skärgård.

Sailing events

Vår samarbetspartner när det kommer till seglingen är Sailing Events. "Med en bred kunskap och stor passion, har vi arrangerat mer än 700 lyckade seglingsevenemang under våra snart 20 år i branschen.

Vårt utbud av båtar och samarbetspartners i skärgården har hela tiden vuxit. Men vår målsättning och affärsidé är fortsatt lika enkel och självklar som när vi en gång startade: ”Att arrangera och genomföra seglingsbaserade aktiviteter i Stockholms skärgård. Med tydliga mervärden för våra gäster och härliga minnen och upplevelser som följd.”

Siggestas båtbrygga

Båtbryggan ligger cirka 20 min. promenad från Siggesta Gård.

Tid & pris