Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Vällagad brunch på Värmdö. Kom ut till Siggesta i helgen, här dukar vi upp en härlig brunch både lördag & söndag i vår mysiga Restaurang Ladugården.

Koppla av på hotellrummet, kryp ner mellan fluffiga lakan och sov ut på morgonen. Runt gården finns vandringsstigar, utegym och utomhusaktiviteterna är öppna när vädret tillåter. Boka tid för bastu för lite extra lugn och välmående.

Helgbrunch

Vår omtyckta brunch är väl värt ett besök till helgen. Här lagar kockarna brunchklassiker blandat med nytänk. Det serveras varma rätter och kalla sallader, röror och annat gott. Det finns gott om vegetariska rätter att välja på.

Bastu & badtunna

Varma bad i bastun! Riktigt avkopplande och skönt. Maila oss i receptionen om du vill göra en bokning eller lägg till plats i "Skogsbastun" när du gör din bokning.

Brunch en annan dag?

Vill du boka boende på fredag - lördag och äta brunch på lördagen? Eller Bo lördag - söndag och äta brunch på söndagen? Maila oss i receptionen, så hjälper vi dig med din bokning.

Sammanfattning

Genom att använda denna webbplats godkänner du lagring av kakor på din enhet för att förbättra din upplevelse och för att vi skall kunna analysera vår trafik. Se vår Integritetspolicy för mer information.