Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Restaurang Ladugården håller öppet året runt. Här serveras närproducerad och hemlagad mat av högsta kvalitet, tillagad med passion och omsorg av gårdens kockar.

Oavsett om du söker en romantisk middag för två eller en festmåltid med vännerna, så kommer du att älska den moderna och rustika matlagningen på Siggesta Gård. Stämningen i restaurangen är hemtrevlig, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och njuta av en utsökt middag.

Närodlat & lokalt

Med en köksträdgård på 1500 m2 serveras nästan ett ton närodlade grönsaker och kryddor till våra gäster. Jordärtskockor, rädisor, morötter, tomater och mycket mer. Allt skördas efter säsong vilket ger en hållbar och miljövänlig meny. Vi har ofta hjort på menyn, som i vår egengjorda hjortkorv. Den jagas vilt på gårdens ägor. Vi samarbetar också med utvalda lokala producenter som Rindö Ost, Vindö Glass och Skärgårdskött.

Lunch

Dagens lunch serveras varje vardag i Restaurang Ladugården. Sommartid har vi en inbjudande uteservering och under de svalare säsongerna tänds den mysiga brasan inne matsalen.

65+ lunch

Varje vardag 13:00 - 15:00, serveras dagens lunch för pensionärer för 125 kr/person.

Brunch

Bästa måltiden - tycker många! Brunchen serveras med det varma direkt från köket och det kalla på en härlig buffé. Allt lagat från grunden med klassiska brunchrätter blandat med nytänk. Odlat på gården, egen jakt och hållbarhet i fokus ger extra krydda på upplevelsen och smakerna.

Happy Friday

På fredagar är det extra härlig stämning på gården. Musik i baren, helggäster som checkar in och Happy Hour-priser mellan kl. 15:00 - 17:00. Passa på att boka övernattning till Happy Friday-pris!

Kvällsöppet

På fredagar och lördagar håller Restaurang Ladugården kvällsöppet. Menyn är utformad med råvaror i säsong. 19 april är det premiär för nya vårmenyn. Godsaker som fläderinkokt vit sparris, gösfilé med grillad rön sparris och äppelkompott på gårdens egna öpplen med brynt smörglass från Vindö.

Öppettider

Julbord på Siggesta Gård