Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Restaurang Ladugården håller öppet året runt. Här serveras närproducerad och hemlagad mat av högsta kvalitet, tillagad med passion och omsorg av gårdens kockar.

Oavsett om du söker en romantisk middag för två eller en festmåltid med vännerna, så kommer du att älska den moderna och rustika matlagningen på Siggesta Gård. Stämningen i restaurangen är hemtrevlig, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och njuta av en utsökt middag.

Närodlat & lokalt

Med en köksträdgård på 1500 m2 serveras nästan ett ton närodlade grönsaker och kryddor till våra gäster. Jordärtskockor, rädisor, morötter, tomater och mycket mer. Allt skördas efter säsong vilket ger en hållbar och miljövänlig meny. Vi har ofta hjort på menyn, som i vår egengjorda hjortkorv. Den jagas vilt på gårdens ägor. Vi samarbetar också med utvalda lokala producenter som Rindö Ost, Vindö Glass och Skärgårdskött.

Lunch

Dagens lunch serveras varje vardag i Restaurang Ladugården. Sommartid har vi en inbjudande uteservering och under de svalare säsongerna tänds den mysiga brasan inne matsalen. Under sommaren serverar vi en à la cartemeny

65+ lunch

Varje vardag 13:00 - 15:00, serveras dagens lunch för pensionärer för 125 kr/person. Gäller ej 24 juni - 11 augusti.

Brunch

Bästa måltiden - tycker många! Brunchen serveras med det varma direkt från köket och det kalla på en härlig buffé. Allt lagat från grunden med klassiska brunchrätter blandat med nytänk. Odlat på gården, egen jakt och hållbarhet i fokus ger extra krydda på upplevelsen och smakerna.

Happy Friday

På fredagar är det extra härlig stämning på gården. Musik i baren, helggäster som checkar in och Happy Hour-priser mellan kl. 15:00 - 17:00. Passa på att boka övernattning till Happy Friday-pris!

Kvällsöppet

På fredagar och lördagar håller Restaurang Ladugården kvällsöppet, under sommarsäson alla dagar i veckan. Menyn är utformad med råvaror i säsong.  Goda rätter som fläderinkokt vit sparris, gösfilé med grillad grön sparris och äppelkompott på gårdens egna äpplen med brynt smörglass från Vindö finner du på menyn.

Julbord

Julbordet på Siggesta Gård har en lantlig och ombonad atmosfär och är välsmakande. Vi dukar upp julbord på klassiskt vis i Restaurang Ladugården. Brasorna är tända och fårfällar värmer.

Midsommarafton

Umgås med vänner och släkt hos oss på Siggesta. Slipp stök och bök med högtiden och låt oss ta hand om er på midsommarafton. I Restaurang Ladugården serverar vi en härlig buffé dagen till ära. Vi kan tipsa om att boka midsommarbuffé och bo över i våra boutique-hotellrum. Femkampen är redan planerad och klar- utmana varandra i våra utomhusaktiviteter.

Nationaldagen 6 juni

Vi firar denna lediga dag med en specialkomponerad meny som inleds med sillbord. Boka utomhusaktiviter, padelbanor och alpackamatningen eller varför inte hotellrum för en heldag på Siggesta. Varmt välkomna!

Öppettider

Julbord på Siggesta Gård