Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.

Beskrivning

Restaurang Ladugården håller öppet året runt. Här serveras närproducerad och hemlagad mat av högsta kvalitet, tillagad med passion och omsorg av gårdens kockar.

Oavsett om du söker en romantisk middag för två eller en festmåltid med vännerna, så kommer du att älska den moderna och rustika matlagningen på Siggesta Gård. Stämningen i restaurangen är hemtrevlig, vilket gör det till en perfekt plats att koppla av och njuta av en utsökt middag.

Närodlat & lokalt

Med en köksträdgård på 1500 m2 serveras nästan ett ton närodlade grönsaker och kryddor till våra gäster. Jordärtskockor, rädisor, morötter, tomater och mycket mer. Allt skördas efter säsong vilket ger en hållbar och miljövänlig meny. Vi har ofta hjort på menyn, som i vår egengjorda hjortkorv. Den jagas vilt på gårdens ägor. Vi samarbetar också med utvalda lokala producenter som Rindö Ost, Vindö Glass och Skärgårdskött.

Lunch

Dagens lunch serveras varje vardag i Restaurang Ladugården. Sommartid har vi en inbjudande uteservering och under de svalare säsongerna tänds den mysiga brasan inne matsalen. Under sommaren serverar vi en à la cartemeny

65+ lunch

Varje vardag 13:00 - 15:00, serveras dagens lunch för pensionärer för 125 kr/person. Gäller ej 24 juni - 18 augusti.

Kvällsöppet

Restaurang Ladugården håller kvällsöppet alla dagar under sommaren. Menyn är utformad med råvaror i säsong.  Goda rätter som burratasallad, matjesfilé, toast Skagen, egenmald råbiff och sej med pepparrot och räkor står på sommarens meny. Från v. 34 håller vi öppet endast lördagar & söndagar igen.

Pizzakväll i köksluckan

26 & 27 juli eldar vi igång vedugnen och serverar nygräddade pizzor i köksluckan.

Brunch

Bästa måltiden - tycker många! Brunchen serveras med det varma direkt från köket och det kalla på en härlig buffé. Allt lagat från grunden med klassiska brunchrätter blandat med nytänk. Odlat på gården, egen jakt och hållbarhet i fokus ger extra krydda på upplevelsen och smakerna. Brunchen har uppehåll över sommaren och serveras åter igen från 24 augusti.

Happy Friday

På fredagar är det extra härlig stämning på gården. Musik i baren, helggäster som checkar in och Happy Hour-priser mellan kl. 15:00 - 17:00.

Julbord

Julbordet på Siggesta Gård har en lantlig och ombonad atmosfär och är välsmakande. Vi dukar upp julbord på klassiskt vis i Restaurang Ladugården. Brasorna är tända och fårfällar värmer.

Öppettider

Julbord på Siggesta Gård