Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Familjernas favoritrum

Beskrivning

I familjerummen finns det plats för både barn och vuxna.

Siggesta Gård är ett barnvänligt och hemtrevligt hotell, vår fantastiska miljö passar både för er med spring i benen och er som vill ta det lugnt. Våra stora familjerum har 4 bäddar, två vuxna + upp till två barn och är vackert inredda med familjen i åtanke. Familjerummen ligger på andra våningen, en trappa upp. Hotellet ligger nära Stockholm, cirka 42 minuter med bil.

Familjerum för fem

Här finns det plats för den stora familjen. På Siggesta får det plats med upp tillfem personer i våra familjerum. Det är en dubbelsäng, två enkelsängar samt att vi sätter in en extrasäng vid behov.

Uppgradera till Connecting Rooms

För familjer med lite äldre barn så kan våra connecting rooms vara passande att uppdatera till. Familjen bokar då två dubbelrum, för samma pris som för ett familjerum. Rummen har gemensam hall eller en dörr mellan sig. Hela familjen får då mer plats och dessutom två badrum. Dessa rum kan bokas för två vuxna och upp till tre barn (varav ett barn i extrasäng). Begränsat antal rum. Lägg till detta alternativet när du gör din bokning eller maila oss i receptionen.

Barnvänligt hotell

På Siggesta är barn alltid välkomna. Det finns mycket härlig äventyr för små upptäckare. Gårdens aktiviteter, padel, bad och glass- & godisbutik. Allt är öppet beroende på säsong.

Boutiquehotell

På Siggesta är rummen unikt inredda med noga utvald inredning för en personlig hemma-hoskänsla.

Inredning

Sov gott i sköna sängar och fluffiga täcken från Mille Notti. Sängkläderna är noga utvalda för att ge en riktigt god natts sömn. Alla våra rum är personligt inredda med detaljer och material som ger en lantlig hemma-hos-känsla.

Rumsinfo

Faciliteter

* Separat för tält
I alla rum: