Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Privat & avskilt

Beskrivning

Herrgårdsflyglarna ligger högt beläget med utsikt över ängar och gårdsplanen framför Herrgården. Dessa kan bokas för större sällskap som vill bo lite avskilt och exklusivt.

Boende för sällskap

Vår herrgård har två vackra flyglar med sex dubbelrum i varje, ni kan boka en flygel privat åt ert sällskap. Här kan ni verkligen slappna av och njuta av den vackra naturen. Boendet inkluderar sex rum med 12 ordinarie bäddar i vardera flygel, samt ett gemensamt utrymme och en god frukost.

Gemensamma utrymmen

I flyglarna finns trevliga gemensamma utrymmen för umgänge. Både Norra och Södra flygeln är inredd med vardagsrum, köksdel (utan spis) med vattenkokare, kaffebryggare och kylskåp, samt uteplats. Alla rummen har egna dörrar men en gemensam entré.

Pris

  • 20 000 kr /flygel
  • 6 rum /flygel
  • 12 bäddar /flygel
  • Inkl. frukost

Boka badtunna

Vi rekommenderar att även boka vår vedeldade badtunna, som ligger intill den södra flygeln. Om ni önskar kan vi servera dricka, chark och tilltugg för lite extra lyx.

Pris

  • 2 500 kr

Barnvänligt hotell

På Siggesta är barn alltid välkomna. Det finns mycket härlig äventyr för små upptäckare. Gårdens aktiviteter, padel, bad och glass- & godisbutik. Allt är öppet beroende på säsong.

Boutiquehotell

På Siggesta är rummen unikt inredda med noga utvald inredning för en personlig hemma-hoskänsla.

Inredning

Sov gott i sköna sängar och fluffiga täcken från Mille Notti. Sängkläderna är noga utvalda för att ge en riktigt god natts sömn. Alla våra rum är personligt inredda med detaljer och material som ger en lantlig hemma-hos-känsla.

Rumsinfo

Faciliteter

* Separat för tält
I alla rum: