Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Vårt mest exklusiva boende

Beskrivning

Siggestas gamla smedja är vårt mest exklusiva boende med en unik stil och inredning.

Vårt absolut vackraste rum, vår svit i en ombyggd smedja från 1800- talet, perfekt som bröllopssvit eller för en familj. Timmerhuset har topprenoverats och samtidigt har många gamla detaljer bevarats och förädlats. Sviten består av sovrum med en skön dubbelsäng, loft med två enkelsängar och ett mötesrum med matbord med utsikt över ängar och skog. Badrummet är inrett med dusch och snyggt klinkers på golvet.

Boutiquehotell

På Siggesta är rummen unikt inredda med noga utvald inredning för en personlig hemma-hoskänsla.

Inredning

Tänk dig en svit där varje detalj är handplockad för att skapa den perfekta mysiga och lantliga atmosfären. För extra mys finns eldstad som kan värma och bidra till stämningen. Sov gott i sköna sängar och fluffiga täcken från Mille Notti. Sängkläderna är noga utvalda för att ge en riktigt god natts sömn. Alla våra rum är personligt inredda med detaljer och material som ger en lantlig hemma-hos-känsla.

Läge

Smedjan ligger strax nedanför Herrgården intill det vackra träsket och här växer en fantastiskt avskild uteplats fram. Det är lätt att överanvända superlativen som du kommer förstå när du ser de fem meter höga industriglaspartierna som delar av sviten och den bevarade tegelväggen med den murade spisen.

Rumsinfo

Faciliteter

* Separat för tält
I alla rum: