Äventyr på landet

beskrivning

Siggestas ställplatser för husbilar är belägna mitt på gården. Nära till restaurang, café och utomhusaktiviteter. Boka in en natt eller två på Värmdö i Stockholms skärgård.

ställplatser med mat & dryck

Vi är glada över att kunna erbjuda 15 nya och fina ställplatser för husbilar. Under säsong har vi öppet dagligen och på fredagar och lördagar har vi kvällsöppet på vår restaurang och café. Dessutom kan du utforska vårt Orangeri, godisbutiken Glass & Gott och Loungen där vi serverar frukost.

elanslutning

Det finns tre platser med elanslutning, medan de övriga saknar el. Vänligen notera att vi inte tillåter egna grillar på ställplatsen, men vi hänvisar gärna till någon av våra restauranger där du kan njuta av god mat och dryck.

aktiviteter på gården

På gården finns våra utomhusaktiviteter som fotbollsgolf, äventyrsgolf, paddling av SUP, padel och mycket mer. Utöver detta har vi ett fantastiskt utegym, bastu, badstrand och vandringsleder runt knuten. Vi hoppas att du ska trivas hos oss på Siggesta Gård och att du får en minnesvärd vistelse. Välkommen till oss!

sammanfattning

Sohail

Klippan bakom kulisserna

Han håller koll på det mesta på gården och ställer upp där han behövs som mest. Engagerad & nogrann!