Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Gör er egen hjortkorv

Beskrivning

Matlagning
Teambuilding

På vår korvkurs får ni, tillsammans med en av våra kockar, lära er hur man tillverkar korv. Vi gör den på hjort från jakt på egna marker.

Tillsammans med våra kockar får ni lära er att tillverka korv gjord på hjort från egen jakt. En kul teambuildingaktivitet och gott är det också. Bokas gärna tillsammans med en välsmakande ölprovning.

Korvmakande

Korvkursen är cirka 2 h och ni får lära er om råvaror, kryddor och tillberedning av färsen. Sedan hjälps vi åt vid korvmakandet det är ett hantverka av kryddning och stoppning. Dagen efter får alla deltagare med sig ett 4-pack av korvar med sig hem.

Plockförrätt

Under korvkursen serverar vi förrätt som plockmat tex. chark. ost oliver och hemgjorda marmelader. Ni kommer också få möjlighet att provsmaka er egen korv. Efter kursen fortsätter ni med middagen i Restaurang Ladugården.

Teambuildingaktivitet

Att göra korv tillsammans med sina kollegor är stärkande för gruppen. Det krävs ingen prestation utan här skapas en avslappnad och vänskaplig stämning, ett perfekt avslut på en intensiv konferensdag.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!