Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Med facilitator

Beskrivning

Natur
Teambuilding

Promenader ökar kreativiteten och ger lugn, vilket förbättrar samtalen. Siggesta erbjuder en naturskön miljö, perfekt för 'Walk and Talk', ledd av Cattis Olsén.

Guidad samtalsövning

Att promenera berikar kreativiteten och skapar ett lugn som förhöjer våra samtal. Siggesta Gård erbjuder en vacker utemiljö perfekt för 'Walk and Talk', en aktivitet som främjar idérikedom och problemlösning. Låt oss guida er i en tre timmars session med Cattis Olsén, en erfaren processledare och coach. Tillsammans styr vi samtalet mot era mål och önskemål, bort från arbetsplatsens begränsningar.

Cattis Olsén

processledare, coach och organisationskonsult som hjälper er att se till att samtalen styr mot specifika mål och önskade lägen. Cattis har, innan ni kommer till Siggesta Gård, hjälpt er med en behovsanalys av innehållet.

Siggestas omgivningar

Runt om gården finns härlig natur att vandra i. Skogsstigar, landsvägar och ängar. Ta en walk & talk ner mot havet eller en sväng bland 100-åriga ekar.

Bokningsförfrågan

Sammanfattning

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!