Oops, här har vi missat att lägga upp fler bilder.
Strategiska möten för ledningsgruppen

Beskrivning

Ledningsmöten på en annan ort än kontoret skapar en avslappnad och privat atmosfär.

Att ledningsgruppen möts på en annan ort än kontoret är ett strategiskt tillvägagångssätt som kan erbjuda flera fördelar. Förutom ett trevligt avbrott i den inrutande vardagen, så finns det även fler betydande fördelar med att ha företagets ledningsmöte på en inspirerande konferens- och mötesanläggning som Siggesta Gård.

Fokus och avskildhet

Genom att hålla ledningsmöten på en annan ort kan teamet skapa en miljö som är fri från distraktioner och fokusera helt på mötesagendan.

Möte i eget hus

Finns behov av att diskutera känsliga ämnen, strategiska planer eller annan viktig information? Boka då en konferens med "Möte i eget hus" för att få en uppskattad ostördhet med hotellrum och konferensrum under ett och samma tak.

Teambyggande

Den avslappnade atmosfären utanför kontoret kan skapa utrymme för mer informella diskussioner och öka samhörigheten. Teamet bygger sin relation med varandra och blir starkare tillsammans.

Kreativitet och innovation

En ny plats kan inspirera till kreativitet och innovation. Att byta miljö kan öppna upp för nya perspektiv och idéer som kan vara avgörande för företagets utveckling.

Vad passar just din ledningsgrupp?

Ledningsmöten på en annan ort ger möjlighet till avkoppling och rekreation, vilket i sin tur kan öka trivseln och arbetsglädjen hos ledningsgruppen. En anpassad aktivitet som fokuserar på ledarskap, teambyggande och kommunikation blir ett meningsfullt inslag i konferensen.

Naturupplevelser & matlagning

På Siggesta erbjuder vi flera olika aktiviteter med fokus på naturupplevelser. Detta ger en chans att koppla bort alla måsten och uppleva nuet.

Utekonferens vid havet

Passa på att införa ett oväntat inslag i konferensen, bryt det traditionella och ta ert möte, kaffepaus eller en vandring till vår naturstrand och upplev en Utekonferens vid havet.

Djurnära ledarskapsaktivitet

En extern plats möjliggör genomförandet av ledarskapsaktiviteter och workshops utanför arbetsplatsen, vilket kan stärka samarbetet och kommunikationen mellan ledningsmedlemmarna.

Tala med hästar

Vår mest unika och uppskattade aktivitet, speciellt utvecklad för ledningsgrupper, är Tala med hästar. Under denna specialutformade workshop kommer du att få träning och teori i grupp, vilket ger dig och dina medarbetare en möjlighet att utveckla era ledarskapsfärdigheter och kommunikationsförmågor. Workshopen ”Tala med hästar”, ledd av den certifierade Integrative coachen Cattis Olsén, ger dig möjlighet att utforska och utveckla dina ledarskapsfärdigheter.

Hållbar organisation

Sammanfattningsvis kan en ledningskonferens ge fördelar gällande strategisk planering, samarbete och reflektion, vilket i slutändan kan bidra till ökad framgång och hållbarhet för organisationen.

Bokningsförfrågan

Ingår

Carola, Gun och Lena hälsar er varmt välkomna till Siggesta Gård.

Vi ser till att er konferens blir genomförd på allra bästa sätt. Vårt mål är att alla våra gäster ska känna sig som hemma!