Boutiquehotell med själ

Känn dig som hemma! På Siggesta Gård är alla hotellrummen personligt inredda med noga utvalda detaljer som gör att det känns som att komma hem. Rummen har olika stil, form och färg. Gemensamt är att inget rum har TV, för hos oss på Siggesta ska gästerna kunna koppla av och koppla ifrån. Njut av en fridfull utsikt över skog och ängar, ta upp en bok och läs i lugn och ro. Kryp ner bland fluffiga täcken och sköna kuddar.

Ett mysigt boutiquehotell - perfekt för en weekend, romantisk get-away eller för en avslappnad Staycation utanför Stockholm. Vi erbjuder en stor variation av hotellpaket som innehåller både aktiviteter, god mat och naturupplevelser.

Lantligt beläget, på Värmdö i Stockholms skärgård, ligger gården inbäddat bland skog, hagar och åkrar. Upplevelser som vandring, SUP, bad och alpackamatning är en del av de naturnära aktiviteter som Siggesta erbjuder.

Siggesta är ett hotell som är roligt och uppskattat av barn och familjer eftersom det finns mycket att göra. Hotellvistelsen blir ett helt äventyr.

Våra rum

Bastu och badtunna Siggesta Gård

Hotellpaket

Glamping

Upplev sommarens äventyr i naturen med glamping! Vakna upp till solens strålar och fåglarnas kvitter i bekväma tält utrustade med sköna sängar, fluffiga täcken och mjuka kuddar. Njut av en naturnära semester med möjligheter till olika aktiviteter som vandring, bad, och utforskning av den omgivande naturen.

Ställplatser på Siggetsa Gård Värmdö

Ställplatser

Välkommen till Siggesta Gård och 15 nya fina ställplatser. Du kan spela fotbollsgolf, äventyrsgolf, paddla SUP, spela padel och mycket mer på gården. Det finns tre platser med el övriga är utan.

Semestertips till dig som bor på Siggesta Håotell. Björno Ingarö, Värmdö.

To Do at Värmdö

När du bor hos oss under flera dagar finns det mycket att upptäcka. Naturupplevelser, skärgård, shopping, kultur, barnaktiviteter och mycket mer. Här kommer våra bästa tips!

Aktiviteter